Lidmaatschap

Lidmaatschap
 
Leuk dat u overweegt om lid te worden.
 
Voor senioren kunt u al voor nog geen € 11,00/maand het hele jaar door vrij tennissen, voor de junioren bedraagt dit nog geen € 6/maand.
 
Middels een eigen toegangsbadge heeft u altijd toegang tot het park. Het clubhuis met het terras is, doordat ieder lid 2 bardiensten draait, vaak open.
 
Middels de button (lid worden) kunt een inschrijfformulier invullen en zullen we contact met u opnemen.
 
Maak kennis met Tennis
 
Voor leden die nog nooit getennist hebben, is er ook een erg leuke kennismakingsaanbieding "maak kennis met Tennis" Hiermee ontvang je 9 trainingen met gratis racket en een gratis 5 maanden lidmaatschap voor het totaalbedrag van € 130,00. Hierna kun je opzeggen of lid blijven en dan betaal je de contributie over de resterende maanden van dat jaar.
 
De proeven aan Tennis actie wordt bij voldoende deelname tweemaal per jaar gestart.
 
Lidmaatschap/Contributie
De contributies zijn als volgt vastgesteld:
 
Senioren  ( 18 jaar en ouder) € 130,00 inclusief 2 bardiensten**
Senioren ( 18 -20 jaar)* €   85,00 inclusief 2 bardiensten**
Winter lidmaatschap van 5 maanden *** €   75,00
Student **** €   62,50
Junioren ( 12 t/m 17 jaar) €   62,50
Aspiranten ( t/m 11 jaar) €   47,50
   
 
Seinorlid is men officeel met ingang van 1 januari en het jaar waarin men 18 jaar wordt. Voor de seniorleden van 18 t/m 20 jaar geldt een gunstig tarief.
Junior is men met ingang van 1 januari van het jaar waarin men 12 jaar wordt.
Aspirant is men tot men Junior wordt.
 
* Voor senioren van 18 t/m 20 jaaris er een overgangscontributietarief
** Bardiensten afkopen: € 80,00  ( 2 diensten van € 40 euro)
*** het winter lidmaatschap geldt voor 5 maanden van 15 oktober tot 15 maart. Een lid mag tijdens deze 5 maanden periode meedoen aan alle activiteiten die door de club georganiseerd worden.
****Het studentenlidmaatschap moet schriftelijk worden aangevraagd. Hiervoor komen voltijd studerende seniorleden in aanmerking die niet thuis of in de gemeente wonen. Student leden mogen alleen in het weekend van de banen gebruik maken, behoudens tijdens de vakantieperiode en als zij aan een toenooi of een competitie deelenemen
 
Trainingen zijn apart bij onze tennisschool te boeken. Zie hiervoor in het menu Trainingen voor de mogelijkheden en prijzen. LET OP: bij het volgen van trainingen is het wel verplicht om lid te zijn op onze vereniging. 
 
Het lidmaatschap kan dmv schriftelijk afmelding beëindigd worden bij de ledenadministratie  vóór 31 december. 
 
Als het lidmaatschap na 1 januari wordt opgezegd, wordt € 25,00 in rekening gebracht voor gemaakte kosten.
 
Indien men het komende seizoen niet in staat is om te tennissen kan men bij het bestuur een verzoek indienen voor”niet spelend lid”. Kosten € 15,00. Er wordt geen pas uitgereikt. Deze gemotiveerde aanvraag dient schriftelijk bij het bestuur te worden ingediend vóór 1 maart.
Als gedurende het seizoen (na betaling van de contributie) blijkt dat door een blessure niet meer gespeeld kan worden, kan men ook in aanmerking komen voor “niet spelend lid”. Deze aanvraag dient voor 1 juli ingediend te zijn, eveneens gemotiveerd en schriftelijk bij het bestuur. Er wordt dan 50% van de contributie gerestitueerd. De pas moet worden ingeleverd.
Als een niet-spelend lid toch weer kan spelen, moet tot het volle bedrag worden bijbetaald. Is dit na 1 juli, dan is dit 50%.
 
Competitieleden zijn toegestaan tijdens het zomerseizoen. Het gaat om leden van een andere vereniging, niet woonachtig in Ossendrecht, die in een team van De Meet zijn opgesteld en alleen voor dat doel bij ons meedraaien. De kosten voor deze leden bedragen € 25,00, hiervoor kunnen ze, behalve de competitie zelf, gedurende de competitieperiode met het eigen team op onze banen trainen. Verenigingsactiviteiten zijn voor deze leden uitgesloten.
 
Introductieregeling
Een introducé is iemand die door een lid van TV De Meet wordt uitgenodigd. Een persoon kan maximaal 3 x per kalenderjaar gebruik maken van de introductieregeling, mocht hij/zij hierna nog willen spelen dan dient een lidmaatschap aangevraagd te worden.  De leden mogen 1 introducé gelijktijdig introduceren.
Gedurende het gehele zomerseizoen ( 15 maart t/m 31 oktober) zijn introducés welkom:
Overdag bestaat deze mogelijkheid altijd, ’s avonds alleen indien er banen vrij zijn. Een introducé is niet welkom tijdens clubevenementen zoals tossavonden etc.
 
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 164 672 493

Address

Wassevendreef 1
4641 DA Ossendrecht