T.V. De Meet

Tennis Vereniging de Meet
 
Tennisvereniging de Meet is een vereniging met ca 250 leden in Ossendrecht. Tennis is bij TV de Meet voor iedereen op recreatief en competitief niveau toegankelijk met een sportief tintje en een gezellige sfeer. Onze vereniging is een actieve vereniging, met een mooie accommodatie, waar veel vrijwilligers ervoor zorgen dat iedereen zich thuis kan voelen op sportief en sociaal gebied. De Meet staat voor sfeer, betrokkenheid, zelfstandigheid en is actief door en voor de leden.
 
 
Toernooien  voor clubleden
Voor zowel senioren, junioren als aspiranten worden er diverse toernooien georganiseerd.
Inschrijving gebeurt d.m.v een inschrijfformulier, welke u kunt vinden op www.toernooi.nl of via de mail, die u ontvangt van de clubkampioenschappencommissie.
Op de activiteitenkalender ziet u welke toernooien we hebben en wanneer ze gehouden worden.
 
 
Competitie
We kennen drie competitieperioden, nl. de voorjaarscompetitie, najaarscompetitie en de wintercompetitie. Het inschrijven voor de voorjaarscompetitie kan vanaf oktober/november en inschrijven voor de najaarscompetitie in mei. Het inschrijven voor de wintercompetitie kan in augustus. Mocht blijken dat per dagdeel teveel teams zich aanmelden dat wordt er geloot, met uitzondering van de 2 hoogste klasses (per dagdeel). Loting alleen onder teams die nog niet zijn uitgeloot. Volledig reglement via competitiecommissie te verkrijgen.
 
De jeugd wordt wat betreft het competitie spelen begeleid door de tennisschool en de jeugdcommissie. Voor de kinderen van 11 jaar en jonger die er nog niet aan toe zijn om op de gehele baan te spelen, doen we mee aan de KNLTB ROOD en ORANJE competitie. 
 
Open toernooien
TV de Meet organiseert 2 keer per jaar een Open Toernooi. Dit zijn officiele KNLTB dubbel toernooien. Het voorjaarstoernooi vindt altijd plaats in de week voor Pinksteren, eerste Pinksterdag worden de finales gespeeld. Het najaarstoernooi vindt plaats in de tweede week van november. 
Inschrijving vindt plaats middels www.toernooi.nl
 
Tennisstimulering
De actieve jeugdcommissie organiseert ter stimulering o.a. de volgende activiteiten:
·         Maak kennis met tennis (racket, lessen, zomerlidmaatschap voor vast bedrag)
·         Vriendjes/vriendinnetjesdag
·         Groep 4 basisschool komt in maart ochtend tennissen
·         De Bende (naschoolse opvang) komt in september 2x een middag tennissen
 
Tossavonden
Op alle donderdagen, behalve wanneer er activiteiten gepland zijn, wordt er een tossavond georganiseerd. Deze activiteit is bestemd voor zowel senioren als jeugd vanaf 16 jaar.
De activiteit begint steeds om 19.30 uur, maar je kan de gehele avond nog instromen. Meestal wordt er met steeds wisselende partners in blokken van 45 minuten gedubbeld. Bij de indeling wordt indien mogelijk rekening gehouden met speelsterktes. 
 
Ook voor de jeugd worden er tossavonden georganiseerd (zie activiteitenkalender).
 
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 164 672 493

Adres

Wassevendreef 1
4641 DA Ossendrecht

KVK-nummer

40280359