Trainingen

De trainingen bij Tennisvereniging de Meet worden al jaren verzorgd door de Tennisschool Bij Daan. De trainingen zijn alleen te volgen voor de leden van tennisvereniging  De Meet. 
 
Bij Daan is een professionele tennisschool met 7 gediplomeerde tennistrainers die op ieder niveau de trainingen kunnen verzorgen. 
 
Jeugdleden die aan deze trainingen deelnemen komen in aanmerking voor een trainingsbijdrage van de tennisvereniging. Deze regeling geldt voor zowel zomer- als wintertraining. Het geven van de subsidie aan nieuwe jeugdleden begint in het eerste zomerseizoen, waarin de volledige jaarcontributie betaald is. De bijdrage is 45,- euro per periode en wordt via de tennisschool verrekend in de trainingsnota.
 
Jeugdleden die zich in aanleg en inzet positief onderscheiden, kunnen eventueel in aanmerking komen om selectietrainingen te volgen.
 
In de eerste trainingsweek wordt door de trainer het trainingsschema meegegeven, met daarin de vakantie inhaaldagen en weken dat de trainingen zijn. Indien er lessen uitvallen, zorgt de trainer dat de leerlingen gewaarschuwd worden.
 
Heeft u nog nooit getennist en zou u het graag een uit willen proberen?
Dat kan voordelig middels het "maak kennis met tennis" pakket. Dit pakket bestaat uit 9 trainingen, een gratis tennisracket en 5 maanden lidmaatschap van de tennisvereniging. 
 
Op bijdaan.com vind je meer informatie over de trainingen en de diverse mogelijkheden en kun je inschrijven voor de training. 

Team Bij DAAN
Daan van Nassau
Tel: 06-29462940
 
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 164 672 493

Adres

Wassevendreef 1
4641 DA Ossendrecht

KVK-nummer

40280359