Algemene leden vergadering 11 januari 2021

14 januari 2021

Afgelopen maandag 11 januari heeft de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden van onze tennisvereniging. Wegens de Corona maatregelen kon de vergadering dit jaar niet in het clubhuis plaatsvinden en is er daarom voor gekozen om dit via Microsoft Teams online te doen.

De opkomst was ook dit jaar gelukkig weer erg groot wat de betrokkenheid van de leden bij onze vereniging goed weergeeft.  

Dit jaar vieren wij ons 50 jaar jubileum en we hadden dit feestjaar leuk willen openen met een festiviteit tijdens de Algemene Leden vergadering. In plaats daarvan zaten we allemaal met een prosecco en een kleine versnapering thuis.

Toch hebben we wel de jubileum quiz kunnen spelen over wat er in 1971 naast de oprichting van TV de Meet allemaal heeft plaatsgevonden.  

Daarnaast hebben we ook al onze jubelarissen in het zonnetje gezet. Zowel de leden die 25 jaar, 40 jaar en 50 jaar lid zijn van de vereniging hebben voor de vergadering verrast met een bezoekje en een cadeautje.  

Al met al kijken we terug op een succesvolle leden vergadering maar we hopen dat we volgend jaar gewoon weer in het clubhuis kunnen vergaderen.

Bestuur TV de Meet

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 164 672 493

Address

Wassevendreef 1
4641 DA Ossendrecht