Corona maatregelen per 14 november

15 november 2021


Per 14 novmber zijn er weer nieuwe aanvullende maatregelen voor tennis van kracht. Vanaf nu gelden de aanvullende verscherpte maatregelen.  Deze strengere maatregelen zijn afgekodigd voor in ieder geval  3 weken (t/m zaterdag 4 december). De situatie wordt op vrijdag 3 december opnieuw beoordeeld. 

Vanaf nu gelden de volgende maatregelen

  • Sporten blijft mogelijk.
  • Tijdens het sporten is de 1.5 meter afstand niet nodig, wel buiten de baan of op het park. Geef elkaar de ruimte.
  • Voor tennissen is het niet nodig een QR code te laten zien.
  • Horeca op sportlocaties mag open van 6.00 uur tot 20.00 uur. Een QR check code is nodig voor iedereen van 18 jaar en ouder bij het betreden van de kantine en terras van de sportlocatie. Een vaste zitplaats is verplicht. Dit betekent dus dat iedereen die gebruik maakt van het clubhuis of het buitenterras op een vereniging een QR code moet laten zien. Dit geldt ook voor de andere binnenruimtes, zoals kleedkamer, toilet en bestuurskamer.
  • Publiek is niet toegestaan op het park. Ouders, familie en vrienden kunnen niet komen kijken bij trainingen en wedstrijden.

Uitzonderingen:

  • Mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en vrijwilligers hoeven geen QR check code te tonen in binnenruimtes op verenigingen. Denk hierbij aan leraren, coaches, onderhoudsprofessionals, competitie- en toernooileiders en andere vrijwilligers zoals ouders die moeten rijden naar een training of wedstrijd.
  • Het clubhuis mag na 20 uur nog wel gebruikt worden door toernooi- of wedstrijdleiding. De horeca blijft dan wel gesloten

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 164 672 493

Adres

Wassevendreef 1
4641 DA Ossendrecht

KVK-nummer

40280359