Coronamaatregelen per 25 september

24 september 2021


Vanaf zaterdag 25 september vervalt de 1.5 meterregel, maar er gelden nog wel voorwaarden om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Hieronder geven we de nieuwe maatregelen/regels per 25 september:  

  • Voor leden/gasten die binnen in het clubhuis of de sportkantine zitten en een hapje/drankje nuttigen, zowel staand als zittend is wel een coronatoegangsbewijs nodig. De check hoeft niet gelijk bij de ingang gedaan te worden, maar mag ook gedaan worden als de persoon in het horecagedeelte plaatsneemt. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar.
  • Bij het afhalen van drankjes/hapjes in het clubhuis of aan de bar en het nuttigen daarvan op het terras of langs de baan is een coronatoegangsbewijs niet nodig.
  • Voor het gebruik van toiletten en kleedkamer is een coronatoegangsbewijs niet nodig.
  • De kantine moet nog steeds om 00.00 uur gesloten zijn.  

De check voor leden/gasten zal uitgevoerd worden door de bardienst draaiende medewerker en voor de competitieteams (zowel voor de spelers van thuis spelende teams als de gasten) door de team captains.  

Om de controle op coronatoegangsbewijzen uit te voeren is de app CoronaCheck Scanner beschikbaar (https://coronacheck.nl/nl/scanner). Deze kan iedereen gratis downloaden op zijn telefoon.  

Indien je in de kantine gaat zitten/staan check dan pro-actief in samenwerking met de bardienst draaiende medewerker het coronatoegangsbewijs.  

Laten we met zijn allen hopen dat deze maatregelen niet te lang meer duren en dat we terug kunnen naar de oude gezelligheid.  

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 164 672 493

Address

Wassevendreef 1
4641 DA Ossendrecht