De Gouden Jubileum Proeverij op vrijdag 9 juli 2021 vanaf 19.30 uur

18 juni 2021


De Jubileum Commissie organiseert i.s.m. het bestuur "De Gouden Proeverij" op vrijdag 9 juli 2021 vanaf 19.30 uur.   

Wij zitten midden in het jaar van het 50 jarige Jubileum en willen met jullie proosten op onze mooie en gezellige tennisvereniging. Hierbij gaan we uit van de geplande versoepelingen van de overheid vanaf 26 juni a.s., waarbij we de dan geldende corona maatregelen in acht nemen.   

Het evenement zal plaats vinden op het Tennispark. Onder het genot van een leuke en lekkere "Proeverij" en bijbehorend hapje willen we met elkaar het glas heffen op ons jubileum.

U kunt kiezen voor onderstaande arrangementen:

  • Zomerbier Proeverij 
  • Rosébier Proeverij
  • Trappist Proeverij                 
  • Witte Wijn Proeverij   
  • Rosé Wijn Proeverij 
  • Non Alcoholico Proeverij
  • Kantine Proeverij (assortiment van de Meet)  

Tijdens deze avond vindt ook de slotavond van de Vrienden Challenge plaats. De leden en vrienden die deze avond ingedeeld staan om te tennissen hoeven zich niet apart aan te melden, maar willen jullie wel aangeven voor welke Proeverij jullie gaan.   

Graag je aanwezigheid doorgeven voor uiterlijk woensdag 30 juni via e-mailadres: [email protected].  Vergeet niet in de mail te vermelden voor welke Proeverij je kiest !!!  

De Jubileum Commissie wil samen met alle leden een "PHOTO WALL 50 jaar TV de Meet" maken.  Heb je nog oude foto's of herinneringen die we kunnen digitaliseren of een leuke wenskaart, neem deze dan mee. (De foto's scannen wij dan later in en kunt u retour ontvangen)   

Uiteraard is dit niet de laatste keer dat jullie van ons gaan horen. Het hele tennisjaar zal in het teken staan van het 50 jarig bestaan. Na de zomervakantie zal het grote Jubileumfeest worden gepland... hier hoort u op een later tijdstip meer van.   

Voor alle leden hebben we een extra verrassing in petto dus wij gaan uit van een grote opkomst op 9 juli en zien jullie aanmeldingen graag binnen stromen.  

De Jubileum Commissie i.s.m. het Bestuur,  

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 164 672 493

Address

Wassevendreef 1
4641 DA Ossendrecht

KVK-nummer

40280359