Jubileum feest

20 mei 2022


Het feest vindt plaats op ons tennispark. Vanaf 15:30u staan we klaar om jullie te ontvangen. 

Het programma ziet er daarna als volgt uit:

16:00u: opening feest met Heel Holland Bakt finaliste Francis. Francis zal een demonstratie geven en je kan meedoen aan een workshop (jong en oud) waarin je onder begeleiding van Francis, zelf iets lekkers gaat maken. Daarnaast zal er een leuke tennisdemonstratie worden gegeven en is er voor de kinderen een springkussen.

18:00u: aanvang Proef Mee(t) met allerlei lekkere hapjes verzorgd door lokale ondernemers met aansluitend een spetterende muzikale avond. Eet je vegetarisch, geef dit aan bij je aanmelding.

00:30u: einde feest

Aanmelden Aanmelden voor het Jubileum feest kan per email via [email protected] onder vermelding van je naam (en naam van je partner) voor woensdag 15 juni. Indien je ook wilt deelnemen aan de workshop, graag dit apart vermelden in dezelfde aanmeldingsmail. Voor de workshop geldt VOL = VOL. Deelname is gratis voor leden, voor je partner vragen we een bijdrage van € 15,-. Indien het laatste van toepassing is, ontvang je rond 20 juni via e-mail een betaallink waarmee je de bijdrage kan voldoen.  

Wij hopen op een grote opkomst en zien jullie graag op zaterdag 25 juni.  

Feestelijke groet,  

De Jubileumcommissie i.s.m het bestuur,  

Monique Boden, Monique van Schilt, Dion Simons, Edwin Schroeijers en Roger Groffen 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 164 672 493

Address

Wassevendreef 1
4641 DA Ossendrecht

KVK-nummer

40280359