KNLTB voorjaarscompetitie uitgesteld naar begin juni

01 april 2021

De verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in mei betekent dat de start van de Voorjaarscompetitie 2021 begin mei niet haalbaar is. De KNLTB heeft besloten om de competitie verder uit te stellen tot begin juni (week 22).

Een volledige competitie is dan niet mogelijk maar een competitie met minder speeldagen kan dan nog wel worden georganiseerd.  Op 13 april staat een nieuwe persconferentie van het kabinet gepland. Daarna bekijkt de KNLTB de situatie, verwachtingen en mogelijkheden opnieuw. Begin mei zal de KNLTB communiceren over de mogelijke start van de competitie in week 22 en de speeldagen. Welke data het precies betreft, is nog onzeker. Mocht een start begin juni toch nog niet mogelijk zijn, dan zal de Voorjaarscompetitie niet plaatsvinden en zetten we in op een KNLTB Competitie in het najaar.

Als teams niet willen/kunnen deelnemen aan deze competitie in juni, dan kan dit aangegeven worden bij onze VCL Karen Raaijmakers.  Het verzoek is om dit zo snel mogelijk door te geven maar uiterlijk voor 8 april.

https://www.centrecourt.nl/nieuws/2021/03/voorjaarscompetitie-verder-uitgesteld-naar-begin-juni-week-22/

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 164 672 493

Address

Wassevendreef 1
4641 DA Ossendrecht