Update Corona Maatregelen vanaf 6 november

06 november 2021


Vandaag, 6 november, zijn de nieuwe Corona maatregelen in werking getreden. Deze maatregelen zijn een verzwaring ten opzichte van de tot nu toe geldende maatregelen.  

Sporters en publiek bij buitensporten hoeven geen coronatoegangsbewijs te laten zien. Echter, voor het betreden van het clubhuis en op het terras plaatsnemen, is een corona toegangsbewijs wel verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder.

Concreet betekent dit:

  • een corona toegangsbewijs is nodig voor iedereen van 18 jaar en ouder bij het betreden van het clubhuis en terras op de sportlocatie. Dit geldt ook voor alle binnenruimtes, zoals kleedkamer en toiletten.
  • alleen tennissen is toegestaan zonder het Corona Toegangsbewijs, maar daarna dien je het park direct te verlaten.  

Met het Open Najaarstoernooi in aantocht volgende week, hebben we in overleg met de toernooi commissie besloten om vanaf zaterdag 6 november bij de poort de Corona Check uit te voeren. Het is anders niet te controleren wie wel of niet in de kantine mag en/of op het terras een drankje mag nuttigen. Tennissen zonder Corona Toegangsbewijs is toegestaan maar de spelers worden dan wel geacht na de wedstrijd direct het park weer te verlaten.  

Gelukkig zijn er een heel aantal vrijwilligers die willen helpen met uitvoeren van de check en we rekenen op iedereen zijn medewerking. We kunnen hierbij nog een aantal vrijwilligers gebruiken. Heb je in het weekend van 12 november tijd, neem dan contact op met Jolanda van Loon.  

Daarnaast is het van groot belang dat iedereen de basisregels blijft volgen. Op vrijdag 12 november volgt een volgende persconferentie vanuit het kabinet en wordt gekeken welke maatregelen dan gaan gelden.  

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 164 672 493

Adres

Wassevendreef 1
4641 DA Ossendrecht

KVK-nummer

40280359